fbpx
Naskoč do nášho autobusu a spoznaj Košický región od A po Z!

Naskoč do nášho autobusu a spoznaj Košický región od A po Z!

Poznáš legendárnu hru meno-mesto-zviera-vec? Poznáš, jasná vec. A čo ak by sme ti povedali: Vymysli na každé písmeno v abecede nejaké zaujímavé miesto v Košickom kraji. Ešte lepšie – čo ak by sme ti tie miesta aj ukázali? Stále málo?… A čo keby si za cestovanie, spoznávanie a objavovanie regiónu dostal výhru – VÝLET X na tajné miesto? Už ti trochu myká kútikmi, čo?

Cestovateľská abeceda – to je naša výzva pre všetkých cestovateľov, ktorí chcú lepšie spoznať región, v ktorom sa narodili / žijú / študujú / pociťujú k nemu nevysvetliteľný druh náklonnosti. Máme pre vás sériu jednodňových poznávacích výletov autobusom za tým NAJ v Košickom kraji. Čo to bude? Je tu toho dosť, napríklad zákutia svetového dedičstva UNESCO, malebné prírodné scenérie, jaskyne, ale aj neobjavené poklady. My (Košice Región Turizmus) nachystáme výlet a program, pristavíme autobus a ty doňho musíš už iba naskočiť a nechať sa zviezť. Správne, zviezť, nie zviesť, tiger!

Ak máš výdrž, guráž a vyhľadávaš výzvy, tak čítaj ďalej, už si skoro na konci. Pre najvernejších objavovateľov regiónu máme pripravený špeciálny výlet. Volajme ho VÝLET X. Prečo? No, okrem toho, že chceme byť zaujímaví, tak aj preto, že onen utajovaný VÝLET X bude prekvapenie pre 50 najaktívnejších cestovateľov. Zadarmo, samozrejme.

Čo musíš splniť?

Na každom výlete si do hracej karty nalepíš začiatočné písmená navštívených miest (napríklad B ako Betliar). Pozbieraj takto celú abecedu a potom sa nechaj prekvapiť, kam ťa vezmeme.

Prvý autobusový výlet Cestovateľskej abecedy “Perly Gemera” sa konal 3.6.2018.

ĎALŠIE PRIPRAVOVANÉ VÝLETY :

5.7.2018 Na lodi bez hraníc

19.8.2018 Divotvorné Karpaty

15.9.2018 Sakrálny Spiš

6.10.2018 Októbrové čerešničky

Lístky si možete zakúpiť priamo v Regionálnom informačnom bode (RIB), Hlavná 48, Košice, alebo online na: www.kosiceregion.com a www.unesconadosah.sk.