fbpx
SPLASH X WEEKEND príjemne osviežil návštevníkov Zemplínskej šíravy

Výnimočný adrenalínový SPLASH X WEEKEND prilákal na Zemplínsku šíravu nadšencov vodných športov aj rodiny s deťmi. Na trojdňovom pilotnom podujatí na pieskovej pláži pri hoteli Glamour si prišiel na svoje úplne každý. Vodné atrakcie oslovili predovšetkým mladých ľudí, ktorí si vyskúšali na vlastnej koži jetpack, jetsurf, flyboard, či aquaskipper. Hlavným lákadlo pre všetky vekové kategórie však bolo Pieskové kráľovstvo s vodnou tematikou. Bez fotky s príšerou Matildou zo Śíravy alebo jej morskými priateľmi, neodišiel takmer nikto. Najmenším návštevníkom sa najviac páčila známa filmová rybka Nemo a nestarnúci rozprávkový hrdina Pepek námorník. Deti však zažili aj malé dobrodružstvo pri hľadaní pokladu, ktoré bolo súčasťou pestrého animačného programu. Pohodovú víkendovú atmosféru počas troch dní dotvorila skvelá hudba, o ktorú sa postaral DJ Mike Saxi.

Prvý SPLASH X WEEKEND potvrdil, že dopyt o zážitkových aktivitách na šírave existuje. Naša ponuka totiž oslovila nie len návštevníkov zo vzdialenejších rekreačných stredísk, ale našli sa aj takí, ktorí prišli na Zemplín práve vďaka našej športovo – adrenalínovej ponuke.

Na podujatí nechýbali ani novinári, ktorí sa počas vyhliadkovej plavby loďou zhodli na tom, že Zemplínska šírava sa mení na modernú dovolenkovú destináciu. Stihli si pozrieť aj Viniansky hrad, kde ochutnali tradičné vína a odvážnejší z nich si vyskúšali aj adrenalínové vodné atrakcie.

Ak ste SPLASH X WEEKEND nestihli a ešte nemáte fotku s niektorou z piatich pieskových sôch, môžete to ľahko napraviť. Naši vodní hrdinovia totiž budú strážiť pláž pri hoteli Glamour celé leto.

Foto Splash X Weekend: Miro Vacula


Pieskové kráľovstvo 2018


Splash X Weekend 2018