fbpx
Súťaž LETO S ČERVENÝM MUŠKÁTOM

LETO S ČERVENÝM MUŠKÁTOM – súťaž o najkrajšiu muškátovú výzdobu na Zemplínskej šírave

Zemplínska oblastná organizácia cestovného ruchu pripravuje v znamení osláv 50. výročia začiatku turistickej sezóny na Zemplínskej šírave súťaž o najkrajšiu muškátovú výzdobu.

Červený muškát bude „top kvetom” počas letnej turistickej sezóny 2016 na Zemplínskej šírave. Úlohou bude vyzdobiť okná, balkóny, schodiská či priečelia budov s červenými muškátmi a tak prispieť k skrášleniu Zemplínskej šíravy. Do súťaže sa môžu zapojiť všetci, ktorí majú chaty, penzióny, hotely alebo akékoľvek iné nehnuteľnosti na Zemplínskej šírave (kataster Vinné, Kaluža, Klokočov, Kusín).

Fotografie s výsadbou červených muškátov zašlite do 15. augusta 2016 na e-mailovú adresu: tikmichalovce@msumi.sk. Tri najkrajšie výsadby získajú: 1. cena – 300,00 €, 2. cena – 200,00 €, 3. cena – 100,00 €.

Hodnotiaca komisia víťazných fotografií overí výzdobu červených muškátov priamo na Zemplínskej šírave u vlastníkov nehnuteľností.

Slávnostné odovzdanie finančných odmien sa uskutoční v septembri v Michalovciach pri príležitosti Svetového dňa turizmu.

Ďakujeme všetkým, ktorí prispejú k výzdobe a skrášleniu Zemplínskej šíravy.

Viac informácií: Iveta Pazičová, tel. 056 6864105